Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Charita Česká republika

Praha 1, Vladislavova 1460/12, 110 00

zpět na výpis
     
Charita Česká republika

Nejstarší dobročinná organizace s celostátní strukturou v České republice.

Telefon:296 243 330
Kategorie: poznání|Benefiční

Organizace je také největším nestátním poskytovatelem sociálních i zdravotních služeb. Naši síť tvoří zhruba 300 Charit různé velikosti – od malých farních až po ty diecézní nebo arcidiecézní. Pořádáme Tříkrálovou sbírku, nejrozsáhlejší sbírkovou akci u nás.

Profesionální péče se stoletou tradicí
Každoročně pomáháme téměř 180 tisícům lidí po celé republice a naše humanitární pomoc a projekty rozvojové spolupráce přispívají k zlepšení kvality života lidí na čtyřech kontinentech. Jsme členem mezinárodních organizací Caritas Internationalis a Caritas Europa, díky tomu máme partnery po celém světě.

Každý člověk je pro nás důležitý
V Charitě je více než 8 800 zaměstnanců a spolu s desítkami tisíc dobrovolníků podáváme pomocnou ruku těm, kteří si sami neporadí – kvůli nemoci, stáří, hendikepu, dluhové pasti či sociální nouzi. Naším zřizovatelem je Česká biskupská konference, pomoc ovšem poskytujeme bez ohledu na náboženství, rasu, národnost nebo státní či politickou příslušnost. Respektujeme práva i důstojnost každého člověka.

Vladislavova 1460/12
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: