Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
července

Kramářova vila - dny otevřených dveří

Úřad vlády České republiky

zpět na výpis akcí
 

Při příležitosti státních svátků pořádá úřad vlády den otevřených dveří. Navštívit tak můžete třeba Kramářou vilu. Vstup je samozřejmě zdrama.

Začátek:04. 07. 20
Konec:05. 07. 20
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: poznání|po praze, památky, ostatní

Úřad vlády ČR díky příznivému vývoji epidemiologické situace může opět pro veřejnost zpřístupnit historické vládní vily a paláce. Zájemci budou mít možnost postupně navštívit všechny objekty Úřadu vlády ČR, a to již od začátku července do konce listopadu. V prázdninových měsících Úřad vlády ČR navíc plánuje zpřístupnit své objekty každou sobotu.

První den otevřených dveří se uskuteční již v sobotu 4. července, kdy bude pro veřejnost otevřena Kramářova vila, rezidence předsedy vlády vybudovanou prvním československým premiérem Karlem Kramářem. Navštívit ji bude možné také v den státního svátku 5. července.

Úřad vlády České rep...
Tel: 224 002 709
Gogolova 1
Praha 1, 11801
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: