Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Bohéma

Praha, Palackého 719/7, 11000

zpět na výpis
 
Bohéma

Vlastenectví a láska k vlasti byly za první republiky ctností. Pojďte nosit České skvosty na tričkách spolu s námi.

Telefon:732 246 958
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Při příležitosti oslav sta let republiky jsme chtěli dát najevo, jak si vážíme naší vlasti, svobody a českého národa. Nenašli jsme ale žádné oblečení, které by reflektovalo naši historii s dávkou pokory, úcty a vkusu zároveň.

Proto jsme vytvořili první designy triček. Zájem o ně předčil očekávání a utvrdil nás v tom, že lidé dají lásku k vlasti rádi najevo, pokud to mohou udělat elegantně..

Uplynuly dva roky a nyní máme v nabídce více než třicet triček. A nejen ty! Bohému postupně rozšiřujeme o další produkty, které spojuje téma Česko a češství. Je to skutečně krásná práce, která propojuje historii se současností. Každý produkt v sobě totiž ukrývá příběh českého dědictví.

Vlastenectví a láska k vlasti byly za první republiky ctností. Naším cílem je to národu připomínat a rozvíjet. Pojďte objevovat novodobé vlastenectví spolu s námi.

Naší prodejnu najdete v domě, kde žili František Palacký a František Ladislav Rieger.

Palackého 719/7
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: