Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Papelote Letná

Praha 7, Milady Horákové 11, 170 00

zpět na výpis
Tip
 
Papelote Letná

Papírnictví pro 21. století

Telefon:774 719 113
Kategorie: lifestyle|Nakupování

V našem kamenném obchodě najdete kompletní papelote sortiment včetně limitovaných edic a originálních řad. Vybrat si tu můžete z pestré škály barev, velikostí i materiálů. Nečekejte žádné vitrínky – vše si můžete osahat, prolistovat či potěžkat.

Nabízíme funkční a krásné nástroje pro pracovní dny i kreativní chvíle – takové, které ve vás budou podněcovat radost z práce, a vy tak budete moci naplno rozvinout svůj potenciál.

Čeká na vás i výběr českých i světových papírenských značek jako je Kaweco, Midori, Koh-i-noor, Stalogy nebo Tombow, vybrat si můžete i z bohaté škály japonských washi pásek.

Inspiraci můžete načerpat i v naší knihovničce, která skrývá výběr knih k prolistování i zakoupení. K využití láká i kreativní koutek, kde si můžete produkty dozdobit dle svého přání i vkusu.

Interiér vytvořil Václav Mlynář ze studia Monument Office. 

Otvírací doba

po–so 9–19

Milady Horákové 11
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: