Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Psyon psychedelická klinika

Praha 6, Čistovická 11, 16300

zpět na výpis
   
Psyon psychedelická klinika

Klinika sdružuje terapeuty, kteří nabízí psychoterapeutické konzultace v širokém spektru různých životních situací a obtíží.

Kategorie: lifestyle|Zdraví

Psychedelická klinika Psyon je psychoterapeuticky orientované pracoviště, které se primárně zaměřuje na problematiku psychedelických látek a psychoterapeutické konzultace. Psyon současně anticipuje změny v legislativě, které umožní léčebné využití psychedelik v budoucnosti. Plně v souladu s legislativním rámcem se chce Psyon profilovat jako zdravotnické zařízení nabízející tzv. psychedeliky-asistovanou psychoterapii (PAP) a specializované vzdělávání psychoterapeutů v této oblasti.

Psychedeliky-asistovaná psychoterapie je novým přístupem v péči o duševní zdraví. Americká FDA (Food and Drug Administration) označila psychoterapii asistovanou látkami (MDMA u posttraumatické poruchy, psilocybin u deprese) za průlomovou v oblasti péče o duševní zdraví (tzv. „breakthrough therapy“).

Dnes Psyon v rámci kliniky na pražské Bílé Hoře nabízí psychoterapeutické konzultace v širokém spektru různých životních situací a obtíží, se specializací na klinickou problematiku psychedelik.

“To v současné době znamená především odbornou pomoc lidem, kteří mají komplikace v důsledku předchozího užití psychedelických látek. Tato tzv. integrace náročné zkušenosti je oblast, se kterou si standardní psychiatrická zařízení v současné době příliš neumějí poradit, protože k tomu nemají potřebně vyškolené odborníky,” vysvětluje jeden ze zakladatelů kliniky, Mgr. et Mgr. Stanislav Milotínský.

Čistovická 11
Praha 6, 16300
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: