Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Mystery yoga

Praha, Na Poříčí 25, 110 00

zpět na výpis
 
Mystery yoga

Jógové studio v Černé labuti. Zaměřuje se na dynamickou jógovou praxi s důrazem na energii a aromaterapii.

Telefon:605 351 554
Kategorie: lifestyle|Relax, Zdraví

Studio je zaměřené především na dynamické styly jógy jako je vinyasa, power, asthanga nebo hatha flow. Tyto styly jsou ideální pro ty, kteří potřebují takzvaně vypnout a vyčistit si hlavu.

Těší se na vás ve studiu, které je upravené a dekorované tak, aby působilo energeticky příjemně. Studio je prostorné a klidné s kvalitním odvětráváním sálu. Ve studiu můžete vnímat příjemné vůně olejíčků a vonných tyčinek. Aromaterapii používáme také v průběhu lekcí nebo v jejich závěru v pozici mrtvoly. Design studia je, jak už napovídá název studia, doslova mysteryózní. Najdete zde nádech vesmíru, prvky Egypta a samozřejmě Indie. Celým studiem Vás provede výstava krásných energetických obrazů které Vás doslova pohltí.

Jóga je vhodná pro každého, kdo se nebojí hýbat, ať už s jógou máte zkušenosti nebo teprve začínáte. Je ideální na zkrácené svaly i k jejich posílení nebo jako doplněk k jakémukoli sportu – zlepší Vám výkon. Také po duševní stránce Vás jóga pohladí. Jóga učí pokoře, trpělivosti a lásce k sobě. S jógou můžete začít v jakémkoli věku. Je to jen na Vás, kdy se rozhodnete. Jóga je pro všechny.

Naši speciálně vybraní lektoři jsou zasvěceni do systému Reiky a přijímají čistě rostlinnou stravu. Jejich doteky a slova léčí božskou, čistou a pozitivní energií. Každý lektor má svůj styl, proto zkoušejte a najděte si toho svého, který Vás rád a s láskou povede na Vaši cestě!

Na Poříčí 25
Praha, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: