Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Freshlabels Flagship Store Praha

Praha 1, Jindřišská 15, 11000

zpět na výpis
Tip
   
Freshlabels Flagship Store Praha

Snažíme se hledat a vybírat ty nejzajímavější kousky od známých i neznámých značek, labelů a designérů z různých koutů světa.

Telefon:+420 777 077 700
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Freshlabels Flagship Store je naší vlajkovou lodí. Na sto padesáti metrech čtverečných, které má na svědomí oceňované studio deFORM, objevíte kurátorovaný výběr oblečení, bot, doplňků a designu od desítek známých i neznámých značek. Jejich společným jmenovatelem je kromě originálního designu, kvality a autenticity stále více i udržitelnost.

Od této sezóny je možné se ve Freshlabels obléknout od hlavy až k patě do sustainable produktů, které splňují přísné nároky na výrobu. Tip pro maximální výběr: vyberte si online na Freshlabels.cz a vyzkoušejte offline v Jindřišské (dopravu platíme my). Zaplatíte jen to co vám padne.

1. Nezávazně si objednejte více modelů nebo velikostí na našem eshopu.
2. Vyzkoušejte všechno v pražském obchodě.
3. Zaplaťte jen to, co si nakonec odnesete.


Nebo si prostě přijďte vybrat přímo do obchodu a my vám pomůžeme s objevením těch největších lahůdek.

Jindřišská 15
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: