Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Studio Alta

Praha 8, U Českých loděnic 4, 186 00

zpět na výpis
Tip
Studio Alta

Kulturní centrum, kolektiv a produkční jednotka v pražské Libni.

Telefon:+420 728 349 935
Kategorie: kultura|divadla, vizuální uměnízábava|poznání|lifestyle|

Na kulturní scéně působí Studio ALTA od roku 2008. Vzniklo v pražských Holešovicích jako prostor pro tvorbu a uvádění zejména tanečního umění a fyzického divadla. Postupem času se proměnilo a rozrostlo na multikulturní centrum a tvůrčí hub propojující umělce, veřejnost a různorodé komunity. Z industriální haly v Holešovicích se v roce 2020 přesunulo do karlínské Invalidovny, kde působilo tři roky. 

V roce 2023 otevřelo Studia ALTA nový prostor v Libni. Výjimečná budova bývalého Panského pivovaru se stala novým domovem umělcům a umělkyním, návštěvnictvu a obyvatelům Libně. 

V programu Studia ALTA dominují odvážná, inovativní díla, jejichž cílem je inspirovat k angažovanosti, kreativitě, sdílení a konstruktivnímu dialogu s jinakostí, která je základem otevřené a zdravé společnosti.

U Českých loděnic 4
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: