Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Aerofilms

Praha 3, Biskupcova 31, 180 00

zpět na výpis
   
Aerofilms

Společnost Aerofilms je českou filmovou distribuční společností.

Telefon:224947566
Kategorie: kultura|kina

Společnost Aerofilms je českou filmovou distribuční společností, která vznikla rozšířením aktivit dvou největších pražských artových kin – Aero a Světozor. Aerofilms se orientuje na hodnotné a atraktivní hrané i dokumentární filmy, které bude na území České i Slovenské republiky distribuovat v kinech, na DVD a nabízet k televiznímu vysílání. Filmy distribuované pod hlavičkou AEROFILMS pocházejí z nejrůznějších teritorií a neomezují se pouze na současnou tvorbu. Při výběru filmů a jejich uvedení se Aerofilms spoléhá především na své dlouholeté zkušenosti z provozování úspěšných artových kin a na blízkost a znalost „svého“ publika. Detailní znalost lokálního prostředí usnadňuje společnosti Aerofilms výchozí pozici při jednáních s kiny a potenciálními partnery distribučních aktivit. Aerofilms se podílí na zakládání speciální DVD edice, v nichž na český trh bude uvádět některá mimořádná filmová díla v nadstandardně kvalitním provedení.

Biskupcova 31
Praha 3, 180 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: