Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

EDA cz, z.ú.

Praha 4, Filipova 2013/1, 14800

zpět na výpis
 
EDA cz, z.ú.

EDA cz, z.ú. poskytuje sociální službu rané péče rodinám dětí s postižením zraku od narození do 7 let.

Telefon:724400820
Kategorie: kultura|Benefiční

Komu EDA pomáhá? Vyslechnout, poradit, pomoci rodinám, kde se narodí dítě se zrakovým a kombinovaným postižením. To je již po více než 30 let náplní práce poradkyň Rané péče EDA. Poradkyně rané péče pravidelně dojíždí za rodinou domů, aby jí pomohla v nové a těžké situaci po narození dítěte s postižením. Seznamuje rodinu s tím, jak porozumět potřebám dítěte, jak s ním pracovat, jak rozvíjet jeho dovednosti. , rodině půjčuje stimulační hračky a kompenzační pomůcky. Veškeré služby poskytuje Raná péče EDA svým klientům zdarma. Naším cílem je, aby se s dítětem s postižením zraku začalo pracovat co nejdříve, neboť víme, že brzká péče je klíčová pro celý jeho budoucí život.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: