Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Autokino Ledárny

Praha, U Ledáren, 14000

zpět na výpis
Tip
 
Autokino Ledárny

Neobyčejné autokino - zasytíme nejen váš hlad po kultuře, ale i ten fyzický. Ano, nabízíme přesah v podobě perfektního gastro servisu.

Telefon:777 201 877
Kategorie: kultura|kina

Nejsme obyčejné autokino - zasytíme nejen váš hlad po kultuře, ale i ten fyzický. Ano, nabízíme přesah v podobě perfektního gastro servisu z naší „základny“ v podolském RESTU.

Jak to funguje? Na webu nebo v aplikaci našeho partnera Ticket Portal si koupíte lístek (platí se za jeden vůz). Vstupenky lze zakoupit i na místě. Půl hodiny před začátkem promítání vás pustíme do areálu a nasměrujeme na vaše místo. Pak už si jen užíváte film a přes aplikaci nebo telefonem/SMS si objednáte nápoje a perfektní jídlo, které vám přineseme až k okénku vašeho auta. To vše při zachování všech bezpečnostních pravidel. A to je druhé velké plus: restaurace fungují jen v omezeném režimu a krabičkový servis některým jídlům zkrátka nepřeje, u nás se ale i tak můžete těšit na delikatesy! Chystáme například vynikající kalamáry na grilu na dřevěném uhlí, poctivý burger, a myslet budeme i na vegetariány... To vše budeme čerstvě připravovat přímo v areálu kina. Kvalitní víno nebo černé pivo je samozřejmostí. Po skončení filmového programu zůstáváme v provozu až do půlnoci. Na naší FM frekvenci pokračuje vysílání.

Naše autokino má bar, restauraci, zvuk přes rádio na FM 107,1, eshop, kde si můžete objednat drink nebo večeři přímo do auta a nezapomeňte na AFTERPARTY přímo ve vašem autě, kterou si po skončení promítání naladíte na FM!

Jestli si chcete dát skleničku a zůstat zodpovědní, máme pro vás řešení: náš partner Rychlé želvy vás bezpečně dopraví vaším autem až domů za zvýhodněnou cenu!

U Ledáren
Praha, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: