Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Metronome Production

Praha 6, Slunná 27, 16000

zpět na výpis
 
Metronome Production

Metronome Festival Prague je jeden z mála originálních městských festivalů. Charakterizuje ho unikátnost a jedinečná koncepce.

Kategorie: kultura|hudba, vizuální umění

Metronome Festival Prague je jeden z mála originálních městských festivalů. Charakterizuje ho unikátnost a jedinečná koncepce oslovující široké spektrum fanoušků, kteří mohou být jeho součástí. Každý rok návštěvníkům přináší skvělá hudební jména, zajímavé hvězdy nebo originální hudební projekty, ojedinělé výroční koncerty, comebacky kapel či netradiční spojení. Fanoušci a milovníci kvalitní hudby tak měli v čtyřleté historii festivalu možnost setkat se s takovými jmény, jako jsou Sting, Iggy Pop, Massive Attack, Chemical Brothers, Kasabian, Liam Gallagher, Kraftwerk 3-D, Tom Odell, nebo David Byrne. Zpětnou vazbou budiž rostoucí tendence návštěvnosti, kdy loňskou jedinečnou příležitost „být u toho“ využilo na 18.000 návštěvníků! Prvním headlinery jsou hudební legenda Beck, elektronická dvojice Underworld, dál vystoupí čeští Tata Bojs, dream-popoví Still Corners, legenda grimu Skepta, Addict Rave by NobodyListen a Hugo Toxxx. Festival Metronome neznamená jen kvalitní program, ale také návštěvnický komfort, dostatek míst k sezení, velký výběr občerstvení a od loňského ročníku také bezhotovostní platební systém.

Slunná 27
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: