Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

DDM hl.m. Prahy

Praha 8, Karlínské nám.7, 18600

zpět na výpis
 
DDM hl.m. Prahy

Jsme největší volnočasové zařízení v České republice s tradicí od roku 1950.

Telefon:222333888
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Jsme největší volnočasové zařízení v České republice s tradicí od roku 1950. Pro všechny věkové kategorie nabízíme přes 500 kroužků, ateliérů, kurzů a oddílů. Zaměřením pravidelných činností uspokojíme i ty nejnáročnější. Svědčí o tom každoročně vzrůstající počet zájemců. Poskytujeme vzdělávání předškoláků prostřednictvím center pro předškolní děti. Pro tuto věkovou kategorii pořádáme i kroužky a tábory. Organizujeme velké množství akcí pro veřejnost: divadelní, pěvecká či taneční vystoupení a přehlídky, výstavy, výlety, soutěže, oslavy výročních svátků (masopust, vánoční a velikonoční dílny, mikulášské besídky, Dny dětí...) atd. Za rok uspořádáme kolem 150 táborů všech typů a zaměření pro všechny věkové kategorie pro více než 3.000 zájemců.

Karlínské nám.7
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: