Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Svatební Expo - Hotel International Prague

Praha 6, Koulova 15, 160 00

zpět na výpis
 
Svatební Expo - Hotel International Prague

Nejexkluzivnější svatební veletrh v ČR. Elegantní akce v prostorách luxusního hotelu plná svatební inspirace.

Telefon:737 429 750
Kategorie: kultura|ostatní

Nejexkluzivnější svatební veletrh v České republice, se zaměřením nejen na snoubence z Prahy a okolí, ale z celé ČR a nově i ze zahraničí. První ročník proběhl v listopadu 2011. Elegantní akce v prostorách luxusního hotelu klade důraz na obřadní místa a svatební hostiny, svatební šaty, květiny, prsteny, dorty, svatební foto a video, ochutnávky vín a další. Již při vstupu dostanete zdarma Svatební Expo Magazín, plný článků, užitečných rad a tipů, včetně profilů a kontaktů na jednotlivé vystavovatele a plánek celého veletrhu s jeho programem. Slečny na welcome desku vás mile přivítají, vysvětlí a ukáží vám, jak se zorientovat v pláncích, abyste prošli celým veletrhem a nic vám neuniklo. U vstupu se také můžete zdarma zapojit do tomboly s hromadou skvělých cen od našich vystavovatelů. Návštěvu si také můžete maximálně užít například se skleničkou vína od našich vinařů, s úžasným koktejlem, který vám namíchají profesionální barmani či vynikající kávou z mobilní kavárny, doplněné ochutnávkou jídla od cateringových firem a cukrářů. Neváhejte dorazit i s vašimi dětmi! Svatební Expo je vhodné i pro ty nejmenší návštěvníky, a to díky celé jedné naší veletržní sekci zvané „děti na svatbě“, jejíž součástí je i dětský koutek. Nenechte si ujít tuto velkolepou akci a příležitost získat inspiraci, a zároveň využít mimořádné slevy od vystavovatelů. Pořadatelem a organizátorem veletrhu je svatební agentura Svatby.cz a PragueWeddings.com, s tradicí více než 21 let na trhu.

Koulova 15
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: