Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Fuchs2

Praha, Štvanice, 17000

zpět na výpis
 
Fuchs2

Hudební klub sídlící na pražském ostrově Štvanice.

Kategorie: kultura|hudbazábava|party a kluby

Pražský prostor, určený především pro alternativní kulturní akce, prošel během nucené roční pauzy několika změnami. Nový dramaturgický tým má ambici představovat výrazná jména současné klubové hudby a svébytné producenty a DJs s originální tvůrčí vizí. Dramaturgicky se Fuchs2 nechce omezovat žánrem, stylem či tempem - důležitými společnými jmenovateli programu jsou kvalita, pestrost a čerstvá atmosféra.

V celém objektu je nainstalovaný nový light design z dílny mladého multimediálního umělce Jana Poše v kolaboraci s Andrejem Kontrou. Posílený zvuk na hlavní stage a především vyřešená akustika slibuje intenzivnější hudební zážitek. Rekonstrukcí prošla i druhá komorní stage Salo, která bude sloužit mimo jiné i jako chill zóna.

Štvanice
Praha, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: