Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
října

Das Filmfest - Festival německy mluvených filmů

Goethe-Institut

zpět na výpis akcí
 

Již sedmým rokem se letos uskuteční Festival německy mluvených filmů DAS FILMFEST. V různých sekcích budou představeny nové a cenami ověnčené hrané a dokumentární filmy z Německa, Rakouska a Švýcarska.

Začátek:17. 10. 12
Konec:21. 10. 12
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: kultura|kina

V popředí letošní přehlídky budou stát kromě jiného ženy a ženská identita. V sekci FOKUS FRAU najdete snímky, které se těchto témat dotýkají. Berlín jako dějiště mnoha zajímavých příběhů představuje sekce BERLÍN VE FILMU, která vznikla opět ve spolupráci s nadací DEFA. Sekce DIE DOKU, která prezentuje dokumentární filmy, láká každým rokem čím dál více diváků. DAS FILMFEST SPEZIAL nabízí barevnou mozaiku filmů, které se zabývají problematikou mezilidských vztahů.

Informujte se na festivalovém webu o jednotlivých filmech a termínech projekcí, podívejte se na filmové trailery a ponořte se do světa do nejnovějších německy mluvených filmů. Od pondělí 8.10. si můžete rezervovat lístky nebo je dokonce vyhrát v naší facebookové soutěži. Těšíme se na Vás.

Goethe-Institut
Tel: 221962 233
Masarykovo nábřeží 32
Praha
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: