Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
srpna

Let It Roll 2013

Beat Promotion

zpět na výpis akcí
 
Tip

Největší tuzemský bass music festival.

Začátek:02. 08. 13
Konec:03. 08. 13
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty

Největší tuzemský elektronický festival Let It Roll se přestěhoval do nové lokality u Benešova a posunuje se o týden dopředu oproti minulým ročníkům na termín 2. a 3. srpna. Let It Roll je každoročně událostí roku v elektronické hudbě a během dvou nocí zde opět vystoupí světová špička bass music producentů. Letošní ročník má nejsilnější lineup v historii festivalu, čítající přes 40 zahraničních producentů a DJs.

Hudební program festivalu Let It Roll se z větší části zaměřuje na žánr drum&bass, velmi oblíbený styl elektronické hudby, který se začal rozvíjet v 90. letech minulého století v Anglii. Dnes má jednu z největších posluchačských základen společně se styly jako trance, house nebo techno a tvoří pevnou součást dramaturgie většiny velkých festivalů s elektronickou muzikou. Radost fanoušků z Let It Rollu se každoročně promítla i do výsledků výročních hudebních cen v Czech Drum&Bass Awards: vždy 1. místo.

Hlavními tahouny festivalu bezpochyby jsou Noisia – legendární holandský projekt a v současné době jsou jedni z nejžádanějších producentů elektronické hudby na světě. Dalším headlinerem je belgický Netsky. Aktuálně Netsky patří mezi špičku současného mainstreamového zvuku drum&bassu. 

Seznam jmen dalších významných zahraničních účinkujících na festivalu je téměř nekonečný: Andy C, Feed Me, Black Sun Empire, Ed Rush & Optical feat. MC Ryme Tyme, Drumsound & Bassline Smith, Calyx & Teebee, Wilkinson, The Upbeats, Audio, Optiv & BTK, Ayah Marar Live, Culprate , John B, Koven Live, A.M.C, A.Skillz, Mind Vortex, Elite Force, Neonlight, Gridlok a spousta dalších. 

Výběr zástupců domácí české a slovenské scény obsahuje jména jako: Rido, B-Complex, No Money, L Plus, Forbidden Society, Pixie, Suki, Bifidus Aktif, Deadly Vipers, Hungry Beats, Substance-D, Babe LN a další. 

Vstupné 830 - 3000 Kč.

 

Beat Promotion
Tel: 608 706 791
Areál bývalých kasáren
Benešov, 256 01
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: