Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Beat Promotion

Praha 3, Husinecká 12, 130 00

zpět na výpis
 
Beat Promotion

Pořadatel kulturních akcí po celé ČR.

Telefon:608 706 791
Kategorie: kultura|koncerty, ostatnízábava|zábava - ostatní

Organizátor akce, tým Beat Promotion, má za sebou více než deset let zkušeností s pořádáním kulturních akcí po celé České republice, které svým rozsahem zahrnují jak kluby s kapacitou 200 lidí tak haly s kapacitou 5000 lidí. Naše produkce pořádala kromě tanečních parties i mnoho koncertů evropských a karibských kapel (např. v pražské Lucerně), devět ročníků festivalu Reggae Meeting (www.reggaemeeting.net) a tři ročníky festivalu Real Beat (www.realbeat.net). Dále jsme spolupracovali s dalšími promotéry velkých letních festivalů, např. Summerof Love, MightySounds, Reggae EthnicSession, HipHop Camp, Semtex Culture, Open Air Festival, Sázava Fest, Sonicsphere, Hip Hop Jam a dalšími. 

Husinecká 12
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: