Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
června

Latino festival URBANO

Urbano productin s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

4.ročník největšího latin urban festivalu v ČR. 3 večerní párty 2 dny tanečních workshopů 1 plavba lodí

Začátek:14. 06. 13
Konec:16. 06. 13
Čas:20:00 - 02:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Latino festival URBANO 

 

 

 

Latino festival URBANO (14.-16.6.2013) je největší latin urban akcí ve střední Evropě. Spojuje tradiční latino styly jako je salsa, bachata, kizomba, samba a moderní styly reggaeton, baile funk, elektro merengue, latin house, latin rnb, dancehall a další. Na tomto festivalu se představují světoví tanečníci a umělci z celého světa

 

 

 

Letos úplně poprvé u nás vystoupí kubánský zpěvák Mr. Re, který zazpívá moderní cubaton, timbu a salsu. Zároveň se u nás poprvé představí jeden z největších salsa a latin urban tanečníků s největším salsa úsměvem Moe Flex z Anglie, který je zárukou kvalitního zábavy. Jako DJs přiletí do Prahy letos nominovaný nejlepší brazilský DJ Silvao a jeho parťák, který patří k matadorům salsa hudby DJ Fabio Bahia, který hraje salsu přes 15 let.

Na co se během tohoto 3 denního festivalu můžete ještě těšit? Je to 7 exkluzivních tanečních workshopů pro páry (salsa/bachata/rueda) a 7 workshopů pro sólo tanečníky, které jsou věnovány více urban stylu (reggaeton/dancehall/salsa hip hop/pachanga/brasilian funk). Tyto workshopy jsou vhodné pro tanečníky všech pokročilostí. Přijďte se naučit tyto tance od těch nejlepších! Naučené kroky si pak můžete vyzkoušet na večerních akcích, které budou zlatým hřebem festivalu. Pokud naše lektory neznáte, přijďte na zahajovací páteční párty, kde se s nimi osobně seznámíte a dozvíte se, jak vypadá daný styl. Na sobotní gala párty uvidíte jedinečné taneční vystoupení - představí se zde taneční skupina CUBAnia z Anglie, Collective Essence z USA a Sangre Nueva ze Slovenska. 

Pokud jsme vás dostatečně  navnadili, máme ještě jedno překvapení: V případě, že se rozhodnete zakoupit si fullpass na celý festival, čeká vás také plavba lodí po Vltavě - a to už stojí za to!

 

 

 

PARTY:

14/6 ELEMENT CLUB (Štefánikova 25, Praha 5)

15/6 LÁVKA (Novotného lávka 1, Praha 1)

16/6 FUSION HOTEL (Pánská  1, Praha 1)

 

 

 

TANEČNÍ WORKSHOPY: 

15. - 16.6. CENTRUM TANCE (Václavské náměstí 36, Praha 1) 

 



 

 

 

Více informací a registrace: www.urbanofest.cz

Urbano productin s.r.o.
Tel: 604820423
Kolbenova 36
Praha, 19000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: