Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
srpna

ROCK FOR CHURCH(ill) 2013

Rock For Churchill

zpět na výpis akcí
 
Tip

14. ročník multižánrového festivalu v severočeském Vroutku.

Začátek:30. 08. 13
Konec:31. 08. 13
Čas:12:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní

Hudební festival Rock for Churchill už má hotový kompletní program hlavního pódia. Ze zahraničí letos přijedou The Qemists, The Herbaliser, Che Sudaka, Anthony B, Movits! a Donots. Z domácích kapel se v severočeském Vroutku ukáží Pražský výběr, Tata Bojs, Polemic, United Flavour, Sto zvířat, Pipes and Pints a mnoho dalších. Již 14. ročník festivalu proběhne na konci prázdnin 30. a 31. srpna.

V přírodním areálu na Myslivně se ukáže šest zahraničních kapel a špička české hudební scény. Rock for Churchill letos přivítá i jednu z opravdových legend české hudební scény Pražský výběr. Ten absolvoval vloni ve své obnovené původní sestavě velkolepé halové turné a ve stejném složení, tedy s dvěma bubeníky, vystoupí i na pódiu ve Vroutku. Tata Bojs přivezou v rámci turné k 25. výročí speciální scénu a slavit bude i slovenský Polemic, který letos kroutí už 20. sezónu!

Nové desky představí návštěvníkům festivalu Prago Union s kapelou Livě Band, Skyline, Xavier Baumaxa a také nová downtempová parta Android Asteroid. Dále se můžete těšit na oblíbené United Flavour v čele se španělskou frontmankou Carmen, punk-rockové Pipes and Pints, kteří si střihnou ve Vroutku premiéru, a také Sto zvířat, Sunshine, Plexis nebo Loco Loco. 

Na letošním Rock for Churchill nebude chybět ani DJ stage, v rámci které si budou moci návštěvníci užít od odpoledních do časných ranních hodin beaty od drum and bass, break beatu, electro house až k dancehallu a reggae. 

Vstupenky v předprodeji stojí 550 Kč do 30. 6. a 650 Kč do 30. 8. (+ poplatky).
 

Rock For Churchill
Tel:
Vroutek
Vroutek
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: