Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Rock For Churchill

, Vroutek,

zpět na výpis
 
Rock For Churchill
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní

Festival se zrodil v roce 2000 na podporu kostela Svatého Jakuba většího z první poloviny 13. století. První tři roky se jednalo spíše o menší festival, kde vystupovaly převážně regionální kapely, návštěvnost dosahovala 300 lidí a my po “organizačněpracovním” maratónu byli rádi, že jsme vše ve zdraví přežili a “jakž takž” vše poplatili. Navíc kapely, které nejsou dány pod smlouvou, často ani nejsou moc spolehlivé a tedy se většinou v průběhu festivalu měnil program, což návštěvníky dost štvalo a nás ještě víc. Došli jsme tedy k názoru, že tudy cesta nevede! Jestliže chceme pořádat další ročník, budeme s tím muset hnout trochu jinam. A jak řekli, tak udělali. Přibrali jsme do týmu dalšího člena, který tomu dal trochu jiný směr a hlavně rozšířil naše obzory.

Čtvrtým ročníkem se vše lámalo, festival se rozrostl i o zimní a v téhle chvíli se můžeme pochlubit, že v malé vesnici, jako je Vroutek, Vám zahrají kapely na špičkovém podiu s profesionálním ozvučením a na které se můžete dostat pouze v metropoli.

Vroutek
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: