Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kavárna Čekárna

Praha 2, Vratislavova 30/8, 12800

zpět na výpis
   
Kavárna Čekárna

Kavárna Čekárna zakotvila poblíž Vyšehradu, a to konkrétně ve Vratislavově 30/8 na Praze 2.

Telefon:601 593 741
Kategorie: gastro|kavárny

Kavárna Čekárna zakotvila poblíž Vyšehradu, a to konkrétně ve Vratislavově 30/8 na Praze 2. V minulém roce jsme zahájili provoz kavárny, kterou jste do té doby mohli vídat pouze na farmářských trzích na Kubánském náměstí, nebo různě na cestách po českých městech.

 

Čekárna je nekuřácký prostor, kde i nadále nabízíme kávu z produkce Kavárny Pražírna, přibrali jsme čaje od Klasek Tea. Rozšířili jsme naši nabídku vín a limonád a každý den Vám přinášíme pochoutky od našeho milovaného z pekařství Rosaria. K večernímu posezení máme pak pivo z pivovaru Rohozec a vína z Čech a Jižní Ameriky, slavnostní šumivé prosecco, nebo český Magnetic Apple Cider. Pokud máte chuť na něco ostřejšího, tak nabízíme skvělé pálenky z malých českých palíren.

 

Kromě členitých vnitřních prostor kavárny, kde naleznete wi-fi, je Vám k dispozici také příjemná a útulná zahrádka, kterou můžete celoročně navštěvovat a dost možná se i zde připojíte.

Vratislavova 30/8
Praha 2, 12800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: