Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Ristorante Il Giardino Toscano

Praha 5, Mozartova 261/1, 15000

zpět na výpis
Tip
     
Ristorante Il Giardino Toscano

Tato moderní toskánská restaurace s velice příjemnou atmosférou a terasou s nádherným výhledem na Prahu.

Telefon:257154111
Kategorie: gastro|restaurace

Ristorante Il Giardino Toscano

Víc než jen hotelová restaurace.

 

Ristorante Il Giardino Toscano je místem výjimečným svojí italskou kuchyní zaměřenou na region Toskánska. Tam se také šéfkuchař hotelu Daniel Bukowski inspiruje při vytváření jídel ze stejných ingrediencí a se stejným nadšením, jak to dělají místní kuchaři. Odtud také pochází většina surovin, které Daniel pro restauraci pravidelně osobně vybírá a nakupuje.

V tomto duchu nabízí restaurace každý den obědové menu za příznivou cenu a jednou za měsíc také jeden z nejlépe hodnocených brunchů v celé Praze. To vše je podpořeno moderním stylovým interiérem a v letních měsících rozkvetlou terasou s grilováním a výhledem na Prahu.

Jedinečný kulinářský zážitek Vám zpestří jízda unikátní lanovkou, kterou se do restaurace dostanete z hlavní hotelové budovy.

Parkování zdarma v hotelové garáži, wifi připojení zdarma.

Rezervace na tel. +420 257 154 262

Mozartova 261/1
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: