Neokázalý fine dining. Do posledního detailu vyladěné jídlo.
Nejsme žádný přísný fine dining. Jsme gastrobar, kde Jarda míchá fantastické koktejly.
Všechna jídla jsou koncipována tak, aby skvěle ladila s tím, co se podává z baru.
Přijďte ochutnat naši hostinu, nebo si dát drink a něco dobrého k jídlu.
O nás
Já (Ondřej) jsem po pár nuzných letech na VŠE odjel do Londýna a vystudoval institut Le Cordon Bleu, a to už při práci v kuchyňském „pekle“ londýnských michelinských restaurací. Po návratu domů jsem zakotvil ve Fieldu, se střídavými kratšími či delšími výjezdy do zahraničí (USA, Norsko, Švédsko, Kanada či Japonsko). Po návratu z Tokia, uprostřed covidu, jsem se ve Fieldu potkal s Terezou.
Tereza se po studiu a praxích hotelové školy ve švýcarském Luzernu rozjela do Londýna, odkud ji také vypudil covid. Po návratu do Prahy a rozhodování mezi servisem a kuchyní se ve Fieldu rozhodla pro kuchyni – a pro mě. Společně jsme zvládli Terezinu dvouměsíční stáž v Gagganu v Bangkoku, měsíční stáž ve slovinské Hiše Franko, roční práci ve švédské restauraci Äng a „pracovně-svatební“ cestu se zastávkami v tokijském MAZu a Evettu v Soulu.
Teď si konečně plníme náš společný sen – ukázat, jak si představujeme gastronomický zážitek a skvělý večer s jídlem a pitím.
Otevírací doba:
St-Pá 16-23
So 12-23
Praha 3, 130 00
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.






