Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

KAMIN

Praha 10, Kozácká 6, 10100

zpět na výpis
Tip
     
KAMIN

Rodinná restaurace nabízející menu inspirované Beskydami.

Telefon:739 486 818
Kategorie: gastro|restaurace

Beskydské srdce v pražských Vršovicích, to je KAMIN

Domácí česká kuchyně s pohledem na sezónnost

Jsme rodinná restaurace, která se inspiruje kuchyní našich babiček. Ceníme si předávaných zkušeností a tvoříme si vlastní rukopis. Chtěli bychom se s vámi skrze jídlo podělit o vše, co jsme viděli, cítili a ochutnali. Teď je to jen na vás. VÍTEJTE!

O nás

„Jsme dva bráchové ze stejného těsta, ale s úplně odlišným pohledem na svět. Spojili jsme tak lásku k hudbě a vášeň k jídlu, což dalo za vznik KAMIN.“

Marek

Manager

Marek nasbíral bohaté zkušenosti v tvorbě hudby a dlouhé roky pracoval na projektech jako videomaker. V rodinné firmě byl hlavním iniciátorem soukromých degustací, různých workshopů a také venkovního streetfoodu.

Jan

Head Chef

Jan pracoval v předních restauracích, přičemž největší zkušenosti získal v La degustation pod vedením Oldřicha Sahajdáka. Svou kreativitu rozvinul při tvorbě tematických degustací. S bráchou také vařil na různých místech v netradičních podmínkách při cestách po Evropě. To byl jejich „TasteTrip“.

Otvírací doba

Út - Pá   12:00 - 15:00 & 17:00 - 22:00

​So  12:00 - 15:00 & 17:00 - 23:00

Ne - Po  zavřeno

Kozácká 6
Praha 10, 10100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: