Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Vinograf, s.r.o.

Praha 1, Senovážné náměstí 23, 110 00

zpět na výpis
Tip
 
Vinograf, s.r.o.

Vinné bary a restaurace

Telefon:721934884
Kategorie: gastro|vinárny

Vinný bar na Senovážném náměstí je vlajkovou lodí značky. Snoubí v sobě vše, čím chce Vinograf být: dobrou službou zákazníkovi, který miluje kvalitní víno a jídlo v gastronomicky kulturním prostředí.

Je to vinný bar a restaurace v jednom, nabízí okolo 1 000 druhů vín, které si můžete objednat na stůl, téměř každé z těchto vín si můžete dát na skleničku. Každý den si tak můžete dopřát zážitek kombinace jakéhokoli vína s naší „wine friendly“ kuchyní, která pod taktovkou a s invencí šéfkuchaře Dušana a šéfsommelierky Kláry nabízí komplexní gastronomický zážitek.

Samozřejmě si můžete užít třeba i jen nenáročné posezení u stolu s přáteli či obchodním partnerem, jak je každému zrovna po chuti. Každý si u nás najde to své.

Senovážné náměstí 23
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: