Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

The Miners – Železná ulice

Praha 1, Železná 14, 110 00

zpět na výpis
Tip
     
The Miners – Železná ulice

Pobočka sítě kaváren The Miners. Najdete ji jen několik kroků od Staromáku.

Kategorie: zábava|gastro|kavárny, občerstvenílifestyle|

Pobočka v Železné se nachází v samotném srdci Prahy, vedle Staroměstského náměstí. Narozdíl od našich ostatních kaváren, které do velké míry fungují jako openoffice, je Železná spíše menší oázou klidu uprostřed rušného města. Elegance jejího světlého a minimalistického designu dává za vznik skvělému místku, kde můžete popadnout šálek horké kávy a vkročit do dne tou správnou nohou.

Otevírací doba:

Pondělí až pátek  7-20       

Sobota a neděle  8-20               

 

Kdo jsme?


Jsme tým mladých nadšených profesionálů a snažíme se vytvořit komunitu podobně smýšlejících lidí z celého světa. Pořádáme cuppingy kávy, večírky a organizujeme setkání, která mají za úkol oživit sousedské vztahy.
 
Naše práce ukazuje, co se stane, když odhodlaní lidé najdou společnou řeč a dají dohromady skvělý tým, aby dosáhli něčeho nevídaného. Věříme, že všechno, co děláme, se promítne dál, a proto nám záleží i na těch nejmenších detailech. Dbáme na to, abychom se jako firma stále zlepšovali, co se týče udržitelnosti. Spolupráce s ekologickými producenty kávy je naší prioritou číslo jedna.
 
MINERS je městským kulturním centrem, kde se potkávají moderní lidé, aby pracovali na svých projektech, sdíleli nápady a vychutnali si šálek vynikající kávy.

Železná 14
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: