Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kafe Vozovna

Praha, Za Žižkovskou vozovnou 18/2687, 13000

zpět na výpis
Tip
 
Kafe Vozovna

Kavárna v Kulturním centru Vozovna na Žižkově. Můžete ochutnat všemožné skvělé kávy.

Telefon:222 510 796
Kategorie: gastro|kavárny

Těšit se můžete na pivo z rodinného pivovaru Zichovec, vína z liberecké vinotéky Decanté a s láskou připravenou kávu. Žízeň zaženou 100% veganské a přírodní limči od OnLemon, řemeslný český cyder Johannes a poctivé sirupy Herbert. Přijďte ochutnat!

A kdo pro vás bude Kafe Vozovna provozovat?

Parta LáskuKávo? s.r.o., které velí Ondřej Kudrna, Martin Špetlík a René Cyrani, provozuje v Praze čtyři kavárny a bary. Univerzitní a divadelní kavárnu&bar Kafe•Damu v centru Prahy, kávový bar Kafe•Petrohradská v pražských Vršovicích, od nedávna kavárnu a bary Kafe•Akropolis v Paláci Akropolis na Žižkově a nyní také Kafe•Vozovna. Gastronomie je jejich láskou přes 6 let.
Kromě kaváren je LáskuKávo? s.r.o. výhradním distributorem limonád OnLemon z polských Katowic, táborského cyderu Johannes, ekologických slaměných brček We–Straw a sirupů Herbert po celé České republice.

Za Žižkovskou vozovnou 18/2687
Praha, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: