Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kbelský pivovar

Praha-Kbely, Mladoboleslavská 1122, 19700

zpět na výpis
   
Kbelský pivovar

Pivnice a restaurace sází na tradiční značku a poctivé jídlo

Telefon:773 099 455
Kategorie: gastro|bary a pivnice

 Pivo se ve Kbelích vařilo bezmála dvě století v dnes již zaniklém pivovaru, který roku 1758 založil sám hrabě Černín. A protože tradice se mají zachovávat, rozhodli jsme se pivovarnictví ve Kbelích obnovit. Pochopitelně i s dobrým jídlem, které k pivu neodmyslitelně patří.


Všechna naše piva jsou nefiltrovaná a nepasterovaná.

Etikety našich piv vytváří symbolické panorama poutní cesty z Prahy do Staré Boleslavi. Názvy piv evokují, koho nebo co můžete na takové pouti potkat a jak silný to bude zážitek, pokud jde o stupňovitost.

Šéfkuchař Martin Holek nezapře svou posedlost čerstvými surovinami. Dobře ví, za čím přichází hosté do pivovarské restaurace a veškeré chutě i vůně umí vyladit tak, že se rádi vrací. Nabídku občas zpestřuje autentickou středomořskou kuchyní, která je jeho velkou vášní.

Mladoboleslavská 1122
Praha-Kbely, 19700
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: