Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Čokolaterie Vokovice

Praha 6, K Lánu 496/2, 16000

zpět na výpis
     
Čokolaterie Vokovice

Nově otevřená kavárna a čokolaterie v Praze 6 - Vokovicích. Čokoláda, snídaně, domácí dorty a dezerty vlasní výroby a výběrová káva od Kofárny!

Telefon:721 100 476
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky

Prodej s sebou v době karantény: Denně od 10 - 17:00

Veškeré čokoládové výrobky, které vám v Čokolaterii nabízíme, si s láskou sami připravujeme ve vlastní přípravně přímo v kavárně. Stojíme si za každou použitou surovinou, nepoužíváme konzervanty, dochucovadla ani umělá aromata.

Kromě dezertů se specializujeme na výrobu čokoládových lanýžů, které nabízíme v mnoha, často netradičních, příchutích. Lanýže si od nás můžete, stejně jako ostatní čokoládové výrobky, odnést v dárkových balíčcích různých druhů a velikostí. Dále nabízíme ručně vyráběná čokoládová lízátka, kolečka nebo sušenky.

Naší specialitou je pravá horká čokoláda. Jedná se o rozpuštěné čokoládové pecky těch nejkvalitnějších čokolád, které podáváme s různými druhy koření formou degustace, která má za cíl našim hostům dopřát speciální nevšední chuťový zážitek.

Velkou pozornost u nás věnujeme i přípravě kávy a ostatních nápojů. Spolupracujeme s českou pražírnou výběrové kávy Kofárna.

Otvírací doba:
Út - Pá: 8:00 - 20:00
So - Ne: 9:00 - 20:00

K Lánu 496/2
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: