Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Waf-Waf (Letná)

Praha 7, Milady Horákové 52,

zpět na výpis
Tip
 
Waf-Waf (Letná)

Unikátní koncept zaměřený na vafle a palačinky na Letné.

Telefon:775 568 598
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky, kavárny, restaurace

V roce 2016 se v našich hlavách zrodila myšlenka, směřující k založení unikátního franchisového konceptu se zaměřením na vafle a palačinky s rozšířením o milkshakes, fresh-juices, domácí čaj a ostatní doplňkový sortiment.

Celý koncept jsme následně po necelých 15 měsících tvrdé práce, proměnili v realitu, když jsme otevřeli první provozovnu v ulici Milady Horákové 52 na Praze 7. Waf-Waf a produkty samotné se pak i díky propracovanému marketingu staly již po několika dnech hitem jak mezi veřejností tak i na sociálních sítích. Právě proto se návštěvnost těší tak vysoké úrovně.

Naše viralita a jedinečnost spočívá v kombinaci pojetí výběru daných palačinek a vaflí, kdy je možné tyto věci poskládat dle své vlastní volby z více než 50 přísad a také zdobení, které se vymyká zaběhlým celosvětovým standartům. Jako další take nabízíme menu výhradně z vlastních originálních sladkých a slaných receptů, na kterých se podíleli přední čeští a take chorvatší šéfkuchaři. Díky ním se bude také kvartálně obměňovat a my můžeme přinést naším zákazníkům jedinečný nový zážitek.

Věříme v sílu konceptu a naší vizí je prosazení celé franchisi do dalších míst i mimo Českou republiku, přičemž spoléháme na výše uvedené unikátnosti a rozsáhlý brand marketing včetně detailního merchendasingu. Naším mottem je “radost pro všechny”, který vystihuje naši myšlenku a pojetí samotných provozoven. Cíle společnosti jsou pak hravost zákazníků při výběru palačinek a vaflí dle svých přání. Což doplní take krásná a příjemná atmosféra, sladěné barvy a interiér, který představuje radost pro každého. Díky tomu má koncept velmi slibné možnosti, kam se může dále posouvat.

Milady Horákové 52
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: