Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Zmrzlinář

Praha 2, Slezská 15, 12000

zpět na výpis
Tip
   
Zmrzlinář

Nekompromisní zmrzlina, bez chemie, s láskou.

Telefon:608540115
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky

O zmrzlině

Věříme v rozmazlené zákazníky, kteří nechtějí kompromisy. Věříme v dokonalou zmrzlinu, prvorepublikové recepty, ale i kreativní přístup. Věříme v kvalitní a voňavé plody. Věříme ve zmrzlinu, která je čerstvá a bez chemie. Ve zmrzlinu, která pokaždé chutná jinak, podle právě použitých surovin a nálady zmrzlináře. Věříme v živou zmrzlinu. 

Druhy zmrzliny

Receptur, které od roku 2008 prošly rukama rodiny Hrivňáků, je více než 100 a vznikají stále nové a nové. Na naší pobočce vždy s jistotou naleznete 4 základní a nejoblíbenější druhy, a to čokoládu, vanilku, jahodu a pistácii. Dalších 12 druhů se neustále a velmi rychle obměňuje, proto je vždy milým překvapením, které budou k dispozici během Vaší návštěvy.

Polovinu nabídky tvoří sorbety, jež jsou vhodné jak pro vegany, tak pro všechny s intolerancí na laktózu či lepek.

Slezská 15
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: