Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Nové podniky v Praze, iglú na střeše, unikátní japonské palačinky, čoko brunch...

doporučujeme | 12. 1. 2024

Zzzima, co? Pokud se o víkendu odvážíte vylézt zpod deky, tak garantujeme, že zklamání nehrozí. Máme pro vás tipy, které zahřejí – a nemyslíme tím ranní škrábání skel zamrzlých aut. Začněte zlehka vizuálním zážitkem v galerii, pak se přesuňte na střechu hotelu do vyhřívaného iglú, vezměte to přes svařák a jako tečku za víkendem si dejte třeba saunu. To by šlo, ne?
 
P.S. Už jste letos přispěli v Tříkrálové sbírce?

I v těchto mrazivých dnech je vhodná doba přijít se podívat na nové gorilí mládě v Zoo Praha. Rezervace Dja nabízí dostatek místa, tepla i pohodlí.
Více➠ZDE

Partner CityBeekendu

Nové podniky: Kam na pivo a na klobásu? Kde dostanete koláč jako od babičky? A kde pečou tu nejlepší pizzu v metropoli? Mrkněte na 15 nových podniků, které stihly otvíračku ještě v loňském roce. Více➠ZDE

Čokoládový brunch: Dali jste si novoroční předsevzetí sníst co nejvíc čokolády? Nechte si v restauraci The Artisan naservírovat sladké delikatesy. Zbývají poslední volná místa! Více➠ZDE Nebo zajděte příští víkend na zabijačku. Více➠ZDE

Končící výstavy: Jedinečnou poetiku chátrajících industriálních budov zachycuje audiovizuální projekce v Kunsthalle. K vidění jen do pátku 19. ledna. Více➠ZDE V Rudolfinu stírá expozice CO-EXTENSIVE hranice mezi zobrazovaným a skutečným prostorem. K vidění do 21. ledna. Více➠ZDE


PROMO AKCE
Nenechte si ujít poslední reprízy příběhu jednoho z nejznámějších milostných trojúhelníků CYRANO Z BERGERACU v přebásnění Martina Crimpa, které zachovává veškeré motivy původního díla, ale zbavuje jej romantického ornamentu. Ve Švandově divadle na Smíchově 14. února, 6. března a 25. dubna.
Více➠ZDE

Na zahřátí:
⇒ Svařák: Na první letošní svařák zajděte do Coffee Room. Více➠ZDE

⇒ Čaj: Nejjakostnější šálek čaje ochutnáte v Tea Mountain. Více➠ZDE

⇒ Horká čokoláda: Procházku po Starém Městě zakončete v Choco Café. Více➠ZDE

Après-Ski párty: Jezdíte na hory hlavně proto, abyste si mohli dát skleničku s přáteli v teple u krbu? Už nemusíte. Opatřete si patřičný lyžařský dress code a vyrazte na ski party do Manifesta. Více➠ZDE

[loga/cb_logo(1).png]

IGLÚ NA STŘEŠE
Dopřejte si drink či večeři s 360° výhledem na Prahu na střeše hotelu Pytloun. Že umrznete? Nikoli, střecha oplývá vyhřívanými iglú, takže vás čeká pouze nezapomenutelný zážitek.
Více➠ZDE

JAPONSKÉ PALAČINKY
Vyzkoušejte japonskou verzi palačinek. V žižkovském Funwari ochutnáte božsky nadýchané bochánky. Nikde jinde v Praze jsme podobný koncept zatím neviděli. Zkuste k nim třeba mléčnou matchu.
Více➠ZDE

NOVÁ ZAŠÍVÁRNA
Neodkládejte svá předsevzetí na později. Nyní máte skvělou příležitost potrénovat se v šití sukní, obalů na knihy, organizérů, prostě čehokoliv. Nová Zašívárna vám poskytne základní know-how.
Více➠ZDE

[loga/cb_logo(1).png]

CityBee zve na... Farmářský trh Heřmaňák

Věděli jste, že jediný farmářský trh, který se koná v lednu, najdete na Heřmaňáku? Tohoto trhu se zúčastní i pár farmářů z Náplavky. Pokud to počasí dovolí, seženete tu první české narcisy a tulipány ze skleníku, kávu a dobroty z Cukrárny Alchymista, ale třeba i citrusy z chorvatských sadů.
 
Farmářský trh na Heřmaňáku je jedním z registrovaných podniků na CityBee, takže pozvánky na jejich další trhy najdete i u nás na webu. Více➠ZDE

Kam o víkendu s rodinou

 

Chlapec a volavka

Městská knihovna v Praze

13.01. 17:00



 

Slovo od slova - výtvarná dílna

Centrum současného umění DOX

13.01. 14:00


[loga/cb_logo(1).png]

news

Kam o víkendu s dětmi: Vlnohraní, Chlapec a volavka i pohádka na Vltavě

Nově otevřeno: Na návštěvu k babičce, za nejlepší pizzou a na kulinářský zážitek

Buďte zpocení! 16 tipů, kam vyrazit v Praze do sauny

Hlavní nádraží 3× jinak: Dubaj, vlnobití, nebo obří skleník? Vyberte TOP variantu

víkend

Partner CityBeekendu

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!