Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
ledna

Pohádky z celého světa (Justin Svoboda)

Jazz Dock

zpět na výpis akcí
 

Klasické i nevšední pohádky se vrací do Jazz Docku!

Datum:13. 01. 24
Cena:150 Kč
Čas:16:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Kultura

Těšíme se na Vás pravidelně v sobotu od 16.00. Pro Vaše děti máme nachystané také speciální menu a po divadle si mohou na pódiu samy vyzkoušet divadelní rekvizity nebo zatančit minidisco.

Pohádkové příběhy z celého světa vhodné pro lednové sobotní odpoledne. Jaké a o čem, to bude záležet i na vás. Vaším průvodcem bude vypravěč Justin Svoboda.

"Storytelling je po světě známá a oblíbená divadelní disciplína, která umožňuje posluchačům plně zapojit vlastní představivost a stává se tak druhem aktivní zábavy, při které divák zapojuje vlastní imaginaci. Živé vyprávění je svébytně autorská metoda, která má blízko ke stand-up comedy nebo slam poetry." Justin Svoboda, vypravěč, herec a moderátor, propagátor storytellingu v Čechách, otec dvou dětí, vysoký muž s šednoucími vousy.

Vstupné: 150 Kč, děti do 2 let zdarma. Rodinné vstupné: 1 dospělý + 2 děti nebo 2 dospělí + 1 dítě: 400 Kč; 2 dospělí + 2 děti: 520 Kč.

Prodej vstupenek pouze na místě, dostatečná kapacita. 

Jazz Dock
Tel: 774058838
Janáčkovo nábřeží 2/3249
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: