Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
ledna

Après-Ski párty - Cool Runnings no.1

Manifesto Anděl

zpět na výpis akcí
 

Zažijte nezapomenutelnou každoroční Après-Ski párty v Manifestu Anděl. Drinky, hudba a soutěž o nejlepší outfit. Prostě večer plný dobré nálady.

Datum:13. 01. 24
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: kultura| hudba zábava|zábava - ostatní, gastro| bary a pivnice, občerstvení, restaurace,

Připravte se na tři nezapomenutelné akce Après-ski, které vás čekají v lednu, únoru a březnu. Zažijte to nejlepší z obou světů, protože přeneseme atmosféru après-ski do samého srdce Prahy. Dopřejte si lahodné jídlo a pití, a to vše v prostředí lyžařského střediska.

Pojem après-ski pochází z francouzštiny a jeho volný překlad znamená “zajít si na skleničku a bavit se s přáteli po lyžování”. Kdo řekl, že si tuto zábavu nemůžete užít i bez lyžování?

PROGRAM

19:00–21:00 I  DJ Yilmvzito
18:00–21:00 I  Soutěž o nejlepší après-ski outfit
18:00–22:00 I  Speciální nabídka shooters z SOOT baru

Zastavte se na SOOT baru a ochutnejte speciální shooters, které vás dostanou do après-ski nálady. Těšit se můžete na Bombardino, Hruškovici nebo speciální shooter s názvem Kokosy na sněhu.

Nezapomeňte udělat dojem ve svém nejlepším après-ski outfitu a zúčastněte se soutěže o nejlepší outfit.

Manifesto Anděl
Tel:
Ostrovského 34
Praha 5 - Smíchov, 150 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: