Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Chuťovky #7: Nová limonáda z yuzu & dezert s knírem & burger Z Ohně

doporučujeme | 20. 11. 2023

Metropole rozhodně nespí zimním spánkem. Moje Kredenc na Břevnově servíruje spoustu nových jídel a nově se můžete těšit i na obsluhu. Jaké jsou další gastro novinky? Například limonády a sirupy z přírodních surovin od značky BOHOburger upečený ve speciální keramické peci Kamado nebo dortík s knírem, jehož koupí přispějete na dobrou věc.

Foto: archiv podniků



V Kredenci nově s obsluhou

Moje Kredenc na Břevnově disponuje nejen prodejnou, pekárnou, cukrárnou, ale i bistrem. Novinkou je různá nabídka na obědy a poté na večeře, tak aby host mohl dorazit klidně vícekrát za den a vždy byl překvapen. Současně startuje obsluha.

Od pondělí do neděle (vždy od 11:00 do 15:00 hodin) je v Kredenci připraveno Týdenní polední menu. Obsahuje polévku a minimálně osm chodů, mezi nimiž nechybí vegetariánská jídla a salát. Druhé odpolední menu se podává od 15:00 do 19:30 hodin, rovněž sedm dní v týdnu.

 

Moje Kredenc - Bělohorská

Prodejna delikates kombinovaná s kavárnou, pekárnou, cukrárnou a bistrem....





Nové limonády, sirupy a vody ve znamení BOHO 

Vychutnejte si bohémské zážitky s nápoji značky BOHO, které jsou vyrobeny z přírodních surovin bez přidaných konzervantů. Limonády BOHO nabízejí širokou škálu variant. Můžete si pochutnat na Malině, Zázvoru, Levanduli, Yuzu, Aperitivu či Višni. Každá z limonád je obohacena o štávu z yuzu, což je asijský „super“ citrus s bylinkovými tóny, který má příznivé účinky na lidský organismus. 

Pokud byste si chtěli namíchat vlastní limonádu v poměru, který je pro vás ten nejchutnější, můžete si pohrát s BOHO sirupy v příchutích Levandule, Bezinka, Malina, Rakytník, Okurka, Zázvor či Yuzu.

boho.jpg

boho2.jpg

Movember „s opicí“

The Monkey Bar v listopadu servíruje benefiční dezerty s knírkem a signature pánské koktejly. Jestli se chcete i vy zapojit do celosvětové kampaně Movember, zastavte se v baru kdykoli v listopadu, pochutnejte si na těchto gastronomických skvostech, a tím se zapojte do výzvy Movember. 

Z každého signature mo's koktejlu a mo's dezertu přispěje bar na Nadaci Muži proti rakovině. 

 

Monkey Bar

Objevte kombinaci butikového šarmu a městského vkusu – luxusní, ale ne upjatý – s...

Virtuální restaurace Z Ohně

V půlce října známý restauratér Yurij Kolesnik spustil nový projekt – virtuální restauraci Z Ohně. Nabídku si lze objednat přes rozvozové společnosti po Praze a okolí. Výjimečností virtuální restaurace Z Ohně je bezpochyby maso, které se připravuje v keramické peci Kamado nad rozžhaveným plamenem sálajícím z dřevěného uhlí. Díky této přípravě je maso neskutečně chutné a provoněné dřevitým podtónem.

Nejprodávanější je Burger s trhaným hovězím masem, klasika, jenž nikdy neomrzí. Na paty mu šlape Burger s trhanou vepřovou krkovicí. Součástí virtuálního menu jsou domácí bramborové či batátové hranolky. Nechybí ani pět domácích omáček.

ohen%282%29.jpg

ohen2.jpg

Kam vyrazit?

Vybrali jsme TOP 5 nejzajímavějších gastro akcí, kam můžete vyrazit v nadcházejících dnech či týdnech, ještě než začne adventní šílenství. Dobrou chuť!

 

Thanksgiving Day

Manifesto Anděl

23.11. 18:00


 

Turné Krále vín

Blue Orange

23.11. 19:00


 

Nedělní all-you-can-eat brunch

Kunsthalle Praha

26.11. 10:00


 

Svatomartinský brunch

Restaurant Esprit

26.11. 12:00


 

VYPRODÁNO: Mikulášský brunch

The Artisan

03.12. 12:30

Nové podniky na scéně

Vánoce jsou ještě daleko (i když už jenom zhruba měsíc), ale my pro vás máme už teď nadílku v podobě nově otevřených podniků.

Osedlejte koště a zaleťe na kouzelný lektvar, objevte krásu skla, zažeňte hlad v novém bistru u pražské zoo, okoštujte mandlovku u Hradu a zažijte Utajené kino!  

⇒ 18 NOVÝCH PODNIKŮ: Kde to voní po mandlích? Utajené kino, Parlamentárium i Bistro Karel

clanky10/Bistro_Karel_brunch-foto-Tomas_Vejsada.png

clanky10/17FrantisekJungvirtbutik-studio-PARVICIBULKAphotobyPeterFabo(1).jpg

clanky10/03.jpg

 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!