Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Moje Kredenc - Bělohorská

Praha 6, Bělohorská 1943/26, 169 00

zpět na výpis
   
Moje Kredenc - Bělohorská

Prodejna delikates kombinovaná s kavárnou, pekárnou, cukrárnou a bistrem.

Telefon:724 002 177
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky, gastro prodejny, kavárny

Moje Kredenc na Břevnově disponuje nejen prodejnou, pekárnou, cukrárnou ale i bistrem. Lidé z širokého okolí se sem sjíždějí na výborné snídaně a čerstvé pečivo, které zpříjemní jakékoliv ráno. Novinkou je různá nabídka na obědy a poté na večeře, tak aby host mohl dorazit klidně vícekrát za den a vždy byl překvapen. Současně startuje obsluha, tak aby host byl opečováván od začátku až do konce svého gastronomického zážitku.

Od 11:00 do 15:00 je nově od pondělí do neděle připraveno Týdenní polední menu. Vždy obsahuje polévku a minimálně osm chodů, kde nechybí vegetariánská jídla a salát. Všechny pokrmy jsou dotažené k dokonalosti díky kvalitním surovinám a šikovnému týmu v kuchyni. Na menu se například objeví Hot dog s trhaným masem, hranolky a mayo. Dýňové risotto s restovanou panchettou je srdcovka a pro milovníky masa lze například jmenovat Hovězí krk s koprovou omáčkou, grenaille a sušeným žloutkem. Toto není výčet michelinské restaurace, ale bistro polední nabídka z Moje Kredenc Bělohorská. Pozor ovšem 

Další novinkou je druhé odpolední menu, které se podává od 15:00 do 19:30 sedm dní v týdnu. Zde se pokrmy mění s delším časovým intervalem čítajícím 2 měsíce. Odpolední menu začíná smashburgerem s cheddarem, hranolky, bbq mayo, na něj navazuje hlavně dámami milovaný tuňákový burger s avokádem a listovým salátem. Pak se menu ubírá přes masové krokety, losos gravlax, pečenou řepu až k marmeládě z volské oháňky podávané s nakládanou zeleninou. Pro posezení nad sklenkou rozlévaného vína se jistě hodí italský, francouzský či španělský talíř plný dobrot. 

Až budete mít cestu přes Břevnov, víte, kam zajít na snídani, oběd či večeři. Moje Kredenc Bělohorská má otevřeno každý den a nově i s obsluhou!

Bělohorská 1943/26
Praha 6, 169 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: