Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Pavouci k nakousnutí, krevety v biotopu, gurmánské langoše či cirkus ve městě

doporučujeme | 14. 7. 2023

Herci odjeli, ceny byly rozdány a festival ve Varech definitivně skončil. Také odešel jeden z velikánů české literatury Milan Kundera a končí i výstava obrazů Josefa Mánesa ve Valdštejnské jízdárně. Ale konec smutkům! Ozvěnu karlovarského festivalu můžete sledovat v pražských kinech, našli jsme 10 nových podniků a hlavně už brzy začne další letní víkend!

P.S. Chcete vyhrát letní cidery od F.H. Prager? Máme pro vás další soutěž

POULIČNÍ DIVADLO
Rozveselí vás, rozpláčou, pobaví i nadchnou, a to vše v rámci jednoho představení. Festival pouličního divadla „Za dveřmi“ nabídne třeba inscenaci Pošťáci dua Bratří v tricku, na programu bude i vypravěčský jukebox. Vstupné je dobrovolné.
Více➠ZDE

Nové podniky: Zůstáváte přes léto v Praze? Netruchlete! V metropoli taky můžete objevovat chutě světových kuchyní. Ochutnejte 10 nově otevřených podniků v centru i mimo něj. Více➠ZDE
 
Francouzský trh: Ústřice, šneci z Bourgogne, žabí stehýnka, výběr regionálních sýrů, šunek, kachní delikatesy i prvotřídní vína + hudební doprovod + program pro děti = příjemně strávený den. Více➠ZDE

Kam na víno: Nejlepší osvěžení přinese víno u vody. Při ochutnávce vína zafandíte flyboardistům a odvážnější jedinci si tuto disciplínu mohou vyzkoušet. Více➠ZDE Víno, prosecco i street food servírují také na Střeláku. Více➠ZDE

Francouzská šansoniérka Mireille Mathieu patří ve svém žánru mezi nejzářivější světové hvězdy. Během své šedesátileté kariéry si zpěvačka zamilovala Česko a letos se opět vrací, aby odehrála unikátní pražský koncert. Nezmeškejte slavíka z Avignonu!
 Více➠ZDE

Medový brunch: Co všechno se dá vykouzlit z medu? Nechte se inspirovat v restauraci The Artisan, kde vás čekají lahůdky z této pochutiny. Nebude chybět ani živá hudba a tombola. Více➠ZDE

Divadlo ve věži: Podpořte začínající herce a vychutnejte si trojici divadelních představení v podkroví Solné věže na Starém Městě. Na programu je Shakespeare i Camus. Více➠ZDE

Grilovačka: Nemáte kde grilovat? Zajděte na koupačku na Biotop Radotín a pak si nechte naložit rybu z grilu. Na menu najdete pražmu, mořského vlka, pstruha i krevety a kalamáry. Více➠ZDE

LANGOŠE
Žádné mastné polotovary vystáté v dlouhé frontě na koupališti, ale delikátní křupavé vymazlené langoše vám naservírují ve Vinohradském Parlamentu. Co třeba langoš a trhaná konfitovaná kachna?
Více➠ZDE

NEJLEPŠÍ ZAHRÁDKY
Máte tu svou oblíbenou? Zahrádky k létu prostě patří. Pokud hledáte osvěžení v parném dni, mrkněte na naše tipy, kam ve městě zamířit do prvotřídní zelené oázy u restaurací. Vybrali jsme 16 podniků.
Více➠ZDE

BOJÍTE SE PAVOUKŮ?
Jsou oškliví, chlupatí, nepředvídatelní a k nakousnutí. Alespoň ti, kteří připomínají sušenky Oreo. Postavte se svému strachu z pavouků čelem a absolvujte výstavu sklípkanů v pražské zoo. (Ano, to na fotce je opravdu pavouk...)
Více➠ZDE

[loga/cb_logo(1).png]

CityBee zve na… botel

Když léto, tak k vodě! Znáte Botel Marina? Kotví u Libeňského mostu a od letošního roku funguje pod novým provozovatelem v novém konceptu. Nejen jako hotel na Vltavě, ale taky jako bar otevřený veřejnosti každý den od 17 hodin. Připravuje se ještě restaurace.

Botel Marina je nově zaregistrovaný na CityBee, takže pozvánky na jejich akce najdete i u nás na webu. Příští týden můžete zajít na koncert, který se na poslední chvíli měnil Více➠ZDE, o den později na venkovní hip hop koncert na palubě lodi. Více➠ZDE Vstup na obě akce je grátis.

 

news

SOUTĚŽ: Chcete letní osvěžení v podobě ciderů od F. H. Prager?

Nově otevřeno: Argentinská panaderie, korejská pekárna, ukrajinská jídelna a...

Kde v Praze hledat prvotřídní zahrádky u restaurací? Tady je 16 extra tipů

11 pražských koupališť, díky kterým zapomenete na moře

víkend

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!