Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

5 NOVÝCH podniků a míst v Dejvicích, které stojí za návštěvu i za hřích

doporučujeme | 25. 1. 2023

V poslední době otevřelo v Dejvicích nově své dveře spoustu zajímavých podniků. Když těmito dveřmi projdete, ochutnáte pivo z pivovaru Matuška, výbornou kávu i asijské speciality. Dveře některých nových podniků ale otevřít nejdou. Aquaponické bistro vám kapří hranolky podá přímo z okénka a Lumina Park pro vás připravil venkovní světelnou procházku, která vás vtáhne do pohádkového světa Alenky v říši divů.



%C4%8D%C3%ADsla/Beige-01.jpgBistro Rybí zahrada

Na Kulaťáku otevřelo první pražské aquaponické bistro. Rybí zahrada je klasické výdejní okénko, ze kterého vám ale nepodají obyčejné rychlé občerstvení. Z okénka se tu vydávají kapří hranolky, rybí tortilly či sumčí stripsy.

P.S. Jestli vám zajímá, jak vlastně jejich aquaponická farma funguje a proč tam pěstují i rostliny, podívejte se na jejich blog.

 

Bistro Rybí zahrada

Na Kulaťáku jsme pro vás otevřeli první pražské aquaponické Bistro....





%C4%8D%C3%ADsla/Beige-02.jpgAutomat Matuška

Kousek od zastávky Hradčanská se čepuje pivo Matuška. V Automatu Matuška nechybí ani kuchyň se smokerem, kde se dělá dejvické BBQ, občas tu hraje DJ a vaří se tu na pokusném nanopivovaru pivo. Poslední lednový víkend můžete zajít na zabijačkové hody.

 

Automat Matuška

Nový podnik Pivovaru Matuška v pražských Dejvicích....


 

Zabijačka v Automatu

Automat Matuška

28.01. 12:00

%C4%8D%C3%ADsla/Beige-03.jpgAn.bistro.cafe.

Tradiční vietnamskou kuchyni ochutnáte v An.bistro.cafe. na Hradčanské. Klidně už v devět ráno (hezky jako ve Vietnamu) si tu můžete dát tradiční Pho bo polévku nebo prostě jen kávu.

 

An.bistro.cafe

Autentické rodinné vietnamské bistro a kavárna....



%C4%8D%C3%ADsla/Beige-04.jpgSILQ Restaurant

SILQ Restaurant vzdává hold různorodým kuchyním ze zemí podél legendární Hedvábné stezky. Dát si tu můžete sashimi z lososa, miso ramen i smažené korejské kuře. Tento nový podnik najdete v kancelářské v budově PPF Gate vedle zastávky tram Thákurova.

 

SILQ Restaurant

Restaurace. Z Jihovýchodní Asie přes Dálný východ, země Malé Asie, až do zemí...





%C4%8D%C3%ADsla/Beige-05.jpgLumina Park

Chcete zažít neopakovatelnou atmosféru na 1,5 kilometru dlouhé procházce opředené stovkami tisíc úsporných LED světélek? Vychutnat si hudbu, zvukové efekty a na chvíli se přenést do pohádky Alenka v říši divů? Navštivte Lumina Park poblíž koupaliště Džbán. Čas máte až do 26. února. 

 

Lumina Park

Lumina Park Praha

21.10. - 26.02.




Další nové podniky najdete v našem článku ⇒ Nově otevřeno: Staropražské grundle, jídelní automat nebo zážitek na talíři

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!