Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Akrobacie na Letné, víno v parku i u vody, zelený brunch i vymazlený bagel

doporučujeme | 12. 8. 2022

Na zbytek léta se Praha nejspíš přestěhuje na Letnou. Začal tam totiž oblibený festival nového cirkusu a divadla Letní Letná. Sobotní dny budou patřit zejména dětem a večer si už sami zajděte na aktrobatické divadlo nebo na koncerty. Nabyté dojmy pak proberte nad sklenkou vína, a když vám ze salt, provazů a přemetů vyhládne, tak si dejte třeba bagel s kozím sýrem. Tak krkolomným zážitkům zdar!

Sobotní večer bude patřit kouzlům, humoru a trikům francouzského iluzionisty Johanna Le Guillerma. Představení Terces bude k vidění v rámci festivalu Letní Letná.
Foto: Terces, Letní Letná

Nové podniky: Kam zajít na koláč? Kde podávají cheesesteak a kde se svezete na kolotoči z 19. století? Mrkněte na osm nově otevřených podniků na různých místech Prahy. Více➠ZDE

Letní Letná: Festival nového cirkusu opět láká na představení plná akrobacie, triků, humoru a imaginace. V sobotu je na programu inscenace Terces, která potírá hranice přirozena, a v neděli zajděte do baru na romské čoro moro v podání kapely CHIPSY GYPSYVíce➠ZDE

Kouzelný večer: Jak on to ten chlapec jenom dělá!? Podaří se iluzionistovi uniknout z hořící pasti uvězněné nad zemí? Zažijte dechberoucí triky při open-air představení na Smíchově. Více➠ZDE

TIP PARTNERA CITYBEEKENDu
Umění vína vás zve na večer, který propojí víno a umění, Čechy a Moravu, fikci a skutečnost. Na domovské scéně divadla Járy Cimrmana shlédnete hru Blaník, a kromě regulérního cimrmanovského představení vás čeká ve foyer divadla ne(z)řízená degustace vín Vinařství sv. Václav z Hustopečí.
Více➠ZDE

Kam na skleničku:
Do zahrady: Oslavte svátek sv. Kláry na pikniku v Botanické. Více➠ZDE
Do parku: Bilé, červené i šumivé poteče v Riegrových sadech. Více➠ZDE
Na radnici: Přírodní vína okoštujete na Novoměstské radnici. Více➠ZDE
Na náplavku: Jižní Morava se o víkendu přestěhuje k Vltavě. Více➠ZDE

Polský den: V sobotu můžete nahlédnout  k východním sousedům. Čeká vás animační dílna pro děti, filmová projekce, ochutnání místních delikates i nonkonformní afterparty. Více➠ZDE

Letní kino: Matrix  | Jak básníci přicházejí o iluze  | Jára Cimrnan ležící spící  | Top Gun: Maverick  | La La Land

BAGEL TÝDNE
Ukápla vám slina? Tento nadupaný bagel s cream cheese, avokádem, artyčoky a kozím sýrem a k tomu třeba ibiškovou limču dostanete na Vinohradech o víkendu jen za 169 korun!
Více➠ZDE

KOŇSKÉ POLO
V Chuchli se uskuteční poprvé na písku turnaj v koňském polu (Cílem je dostat za pomoci dlouhé pálky míček do branky soupeře – My to taky nevěděli, ale vypátrali na Wikipedii...) Tak sbalte rodinu a běžte se na tuto unikátní podívanou mrknout.
Více➠ZDE

ZELENÝ BRUNCH
Exotiku na talíři servíruje Avocado Bistro. Začnete havajskou poké miskou s čerstvými rybami a skončete třeba burritem s trhaným hovězím masem a k tomu si nechte nalít grepovou mimózu.
Více➠ZDE

[loga/cb_logo(1).png]

CityBee zve do… Fitness Victory

Fitness Victory je síť několika fitness center, kde se sice zapotíte, zničíte, rozsekáte, ale nakonec budete odcházet spokojení a ten podnik budete mít rádi. Nabízejí služby a prostory pro úplné amatéry i profi sportovce.

V Praze mají už tři pobočky: v Nuslích, v Záběhlicích a v OC Plaza na Praze 4. Fitness Victory je zároveň zaregistrovaným podnikem na CityBee, takže pozvánky na jejich speciální akce najdete i u nás na webu.

[loga/cb_logo(1).png]

news

Nově otevřeno: Kam na koláč, když je babička na kolotoči? Proč jet do Rokytky?

Jak bude vypadat nová lanovka? Svezete se v ní přes Vltavu do Bohnic

Letní babyboom v Zoo Praha: Znáte hutie, goraly, satyry nebo hrabáče?

Letní divadlo v Grébovce nabídne drama, komedie, politickou satiru i hudební recitál

víkend

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!