Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
srpna

Letní Letná

Letní Letná

zpět na výpis akcí
 

Francouzská novocirkusová legenda, temperamentní akrobaté ze Španělska a skandinávští miláčci publika. Letní Letná představuje pestrý program.

Začátek:11. 08. 22
Konec:31. 08. 22
Cena:750 Kč
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: zábava| sport|tanec, ostatní

Festival Letní Letná do necelých tří týdnů koncentruje to nejlepší z tuzemského i zahraničního nového cirkusu, divadla a hudby. Jedná se tak o jedinou přehlídkou svého druhu a rozsahu v České republice a okolních zemích.

Návštěvníky čeká kromě večerních představení i bohatý divadelní program pro děti a také doprovodný program, který je pro ně připraven z velké části zdarma a vyplňuje celý den. Od workshopů přes výtvarné či cirkusové dílny až po koncerty a open-air akce. Pro děti jsou připraveny i dva druhy příměstských táborů. A především hlídání během představení.

Ve festivalovém areálu, který se od svého založení nachází v Letenských sadech, jednom z největších zelených parků v centru Prahy, je několik odpočinkových zón, stánků s občerstvením i barů. Návštěvníci v něm tak mohou pohodlně strávit celý den. Prostor je samozřejmě přizpůsoben i pro hendikepované.

Letní Letná
Tel: 605321906
Letenské sady
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: