Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Ginfest 2022 představí to nejlepší ze světa ginu: 25. 6. v pražské Galerii Villa Pellé

advertorial | 20. 6. 2022

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost ochutnat přes 150 různých ginů z celého světa a ginové koktejly od nejlepších barmanů na jednom místě – v Galerii Villa Pellé. Právě na tomto idylickém místě v srdci Prahy se v sobotu 25. června od 12 do 21 hodin koná 6. ročník Ginfestu – oslavy věnované ginu a geneveru.

Existuje-li nekorunovaný král drinků, pak je to gin. Jde totiž skvěle dohromady skoro se vším, co do koktejlu přidáte, ať už se rozhodnote pro citrusy, bylinky, bitters nebo aromatické víno. Současný trend návratu ke kořenům barmanství a ke klasickým koktejlům tak zcela oprávněně staví gin do centra pozornosti.  

Ginfest 2022 přivede do Galerie Villa Pellé nejvýznamnější výrobce a distributory, kteří návštěvníkům nabídnou vzorky svých značek k ochutnání a podělí se  o příběhy jejich vzniku. Na programu jsou semináře, workshopy, řízené degustace a také projekce filmu o ginu. Po celou dobu bude k dispozici také výtečný catering. Odborným garantem Ginfestu je Barlife, respektovaný a nestranný magazín zaměřený na moderní gastronomii.

 

Ginfest

Villa Pellé

25.06. 12:00

clanky9/04Ginfest.jpeg

V ceně základní vstupenky na Ginfest je vstup na výstavu Wall Street, prezentující nejvýraznější autory s kořeny v české graffiti scéně, jako jsou Jan Kaláb/Point, Petr Königsmark/Zeb One, Jakub Matuška/Masker, Michal Škapa/Tron a další.

Unikátní expozice kombinuje závěsné obrazy s několika díly vytvořenými přímo na zdi galerijního prostoru ve Ville Pellé.  Novorenesanční vilu, architektonickou perlu z roku 1889 od architekta Rudolfa Koukoly, najdete v klidné rezidenční a diplomatické části Bubenče, mezi Hradem, Letenskými, Chotkovými sady a Královskou oborou, v blízkosti stanice metra A Hradčanská. 

 

Wall Street

Villa Pellé

02.06. - 07.08.

clanky9/10VystavaWallStreetVillaPelle(c)TomasRubin.jpeg

Ginfest 2022

Více informací o programu 6. ročníku Ginfestu najdete na www.barlifeevents.cz/program-ginfest.

Předprodej vstupenek ZDE.

 

Ginfest

Villa Pellé

25.06. 12:00

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!