Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
června

Ginfest

Villa Pellé

zpět na výpis akcí
 

Ginfest představí veřejnosti na jednom místě nejvýznamnější výrobce a distributory, kteří se budou dělit s návštěvníky o svoji lásku a vášeň k ginu.

Datum:25. 06. 22
Cena:od 390 Kč
Čas:12:00 - 21:00
Kategorie: gastro|bary a pivnice, festivaly

Výrobci a distributoři nabídnou nejen vzorky svých značek k ochutnání, ale také vás seznámí s jejich příběhy a zajímavostmi. 6. ročník Ginfestu se koná 25. června v Praze, ve vnitřních prostorách a na celé zahradě Galerie Villy Pellé.

Máme rádi gin! Většina koktejlových nadšenců gin miluje, a to hlavně z jednoho prostého důvodu: jde skvěle dohromady skoro se vším, co do drinku přidáte. Je libo citrusy, bylinky, bitters nebo aromatické víno? Ladí téměř s čímkoli! Současná móda návratu ke kořenům barmanství a ke klasickým koktejlům je pro gin přímo požehnáním. Jalovcová vlna zažívá svůj fenomenální návrat na mixologickou scénu. Co může být lepšího, než mít možnost přechutnat různé styly ginů na jednom místě, a pochopit tak celou tuto vzrušující kategorii?

Villa Pellé
Tel: 224 326 180
Pelléova 10
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: