Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Nově otevřeno: Francouzské víno, světová káva, americké bistro i LEGO herna

doporučujeme | 28. 2. 2022

Čekání na jaro je poněkud dlouhé? Víme, jak jej zkrátit! Čas vám příjemně uteče nad sklenkou francouzského vína nebo při popíjení mistrovsky namíchaného koktejlu v nejstarším baru v Praze. Pokud držíte Suchej únor, zajděte na kafe a luxusní dort na Hrad nebo na kafe a luxusní vafli na Letnou nebo jen na luxusní kafe do klubu Ambiente. Ochutnejte 9 nových podniků v Praze!

clanky8/kafec-uvod-velka.jpg


Všechny nové podniky v 1 mapě



STARÉ MĚSTO

 

Lot of Wine Prague

Kousek Francie v centru Prahy. Podnik Lot of Wine nabízí vína z vlastního vinařství....


 

Klub Ambiente

Vítejte v klubu Ambiente, kam patří každý, kdo má rád dobré jídlo....

V Klubu Ambiente pořídíte dárkové karty pro labužníky, jedlé i nejedlé dárky pro gurmety nebo si sem zajděte na výtečnou kávu. 

NOVÉ MĚSTO

 

Americký bar v Obecním domě

Americký bar je nejstarším barem v Praze a druhým nejstarším barem v Evropě....


 

U Jiráta - Lokál

U Jiráta je dalším z Lokálů sítě Ambiente. Najdete ho ve Vodičkově ulici. Otevřel na...

Užijte si atmosféru 30. let Spojených států amerických v obnoveném nejstarším baru TRETTER’S v Praze a nechte si namíchat koktejl od mistra republiky ve flair bartendingu.

MALÁ STRANA

 

Restaurace Kampa Garden Hotel

Restaurace nabízí moderní gastronomii neobvyklým způsobem formou tapas. Můžete...

clanky8/BZHMP_vinoteka_bistro.jpg
Vinotéka z Botanické zahrady hl.m. Prahy se z důvodu rekonstrukce a rozšíření viničního domku dočasně přestěhovala do bistra Botanická na talíři.

ŽIŽKOV

 

Kiddum

První mezinárodní vzdělávací LEGO Education centrum pro děti....

Děti spolehlivě zabavíte v LEGO herně KIDDUM, kde budou mít k dispozici velké množství kostek, programovatelný DUPLO vlak, lezecí stěny z LEGA... Podnik nabízí i jejich hlídání (hlídání dětí, nikoli LEGA).

HRADČANY

 

Ippa Café Pražský Hrad

Pobočka Ippa Café na Pražském hradě nabízí posezení nejen u kávy a skvělých zákusků....

LETNÁ

 

Kafec Praha Letná

Výběrová káva na espresso i filtr, bohaté snídaně (každý den od 8:00 do 13:00),...

Cestou přes Letnou to zakruťte do nově otevřené kavárny Kafec a nechte si donést třeba jejich vyhlášenou wafli a k tomu čerstvě praženou kávu.

DEJVICE

 

Amici Pizza & Burgers - Bořislavka

Stylový fastfood nabízející pizzu, burgery nebo vynikající kuřecí křídla....


Reklama


Co se v Praze chystá?

9 nováčků v Praze je vám málo? Tak se mrkněte na další novinky, které letos přibudou na pražské scéně. Měla by začít stavba metra D, do konce roku by měla být hotová lávka HolKa spojující Holešovice a Karlín a na Vltavě si dokonce zasurfujete!

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!