Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Můj šálek kávy, Můj bagel, Tvoje máma... Pět podniků, kde se budete cítit jako doma

doporučujeme | 20. 12. 2021

Vybrali jsme pro vás pět podniků, kde vám naservírují výběrovou kávu, dobroty jako od babičky a kde se budete cítit jako doma. Zajděte si na snídani, na brunch nebo na odpolední kávičku do některého z podniků, které jsou prostě "vaše", protože mají v názvu "můj" nebo "tvůj". Těší se na vás Moje místo, Můj šálek kávy, Můj Bagel, Moje Kredenc a Tvoje máma.

Mojemisto.jpg
 

Moje místo

Bistro ve Vršovicích vám nabídne výběrovou kávu i domácí zákusky. Můžete se těšit i na ochutnávky kuchyní z celého světa. Každou první neděli v měsíci můžete zajít na brunch all-you-can-eat – za 350 korun můžete sníst, cokoli chcete.

 

Moje místo

Malá útulná kavárna vedle Justičního areálu s přípravou vlastních kávových i čajových...



Mojemisto2.jpg

Můj šálek kávy

Karlínský Můj šálek kávy nabízí výbornou kávu Doubleshot z rukou zkušených baristů i dorty z cukrárny Sladké, výběrové čaje i pivo z různých malých pivovarů. Vyrazte sem třeba na brunch. 

 

Můj šálek kávy

Domovská kavárna české pražírny výběrové kávy Doubleshot....

mujsalekkavy.jpg

Můj Bagel

Můj Bagel je útulná veganská a vegetariánská kavárna nedaleko Vinohradské vodárny. Dát si tu můžete slané i sladké bagely a další dobroty. Zastavit se můžete klidně jen na dobrou kávu s raw dezerty, domácí limonádu, fresh džusy, smoothie a nebo koktejly, vína, prosecco či pivo.

 

Můj Bagel

Můj Bagel je - útulná veganská a vegetariánská kavárna pro trávení času na snídani,...

mujbagel.jpg

Moje Kredenc

Moje Kredenc na Bělohorské je nejen prodejna delikates, ale i kavárna, pekárna, cukrárna a bistro. Ochutnat můžete dezerty vlastní výroby, žitnopšeničný břevnovský chléb nebo třeba quiche. Zkusit můžete i další pobočky, a to Moje Kredenc Flora Atrium nebo Moje Kredenc Korunní.

 

Moje Kredenc - Bělohorská

Prodejna delikates kombinovaná s kavárnou, pekárnou, cukrárnou a bistrem....



mojekredenc.jpg
 

Tvoje máma

Útulná kavárna Tvoje Máma ve Vršovicích láká na výbornou kávu, buchty, koláče i skořicové šneky. Určitě sem zajděte na snídani. V pracovní dny mají otevřeno od 7:30 hod., o víkendu od 8:30 hod.

 

Tvoje máma

Kavárna se skvělou kávou ve Vršovicích....

tvojemama%281%29.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!