Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Manifesto nabízí glamping ve městě a zahřeje vás drinky

advertorial | 7. 11. 2021

Manifesto zve letos podruhé na glamping uprostřed města, a umožní tak návštěvníkům venkovních prostor zůstat v teple i v nadcházející sezoně. Na Florenci vyrostly prostorné a útulné, vyhřívané glampingové stany, které navodí pocit soukromí. Druhá varianta je posezení u ohýnku pod otevřeným nebem na pohodlných křesílkách s dekami a kožešinami. A budou i drinky!

mahlavni.jpeg

Leitmotivem originálního sezónního menu jsou horké nápoje, mezi nimiž návštěvníci najdou jak unikátní původní recepty, tak klasiku nebo horkou variantu tradičních nápojů - třeba teplou variaci na kořeněnou sangríi. Vstup a posezení je bezplatné, ale hosté si mohou pojistit kapacitu a rezervovat si jednotlivá sezení i celý stan. 

“Glamping se loni v Manifestu setkal s velkým úspěchem, ale hosté si ho kvůli omezením nemohli dostatečně užít. Proto jsme se rozhodli znovu vztyčit a vybavit glampingové stany s několika vylepšeními. Lidé letos zažijou zpívání u ohýnku nebo si budou moci opékat marshmallows. Chceme posílit prožitek z toho, že můžeme trávit čas spolu, a navodit pocit, jako bychom se přenesli někam jinam, aniž bychom se museli vzdálit z centra metropole,” vysvětluje Šárka Tošnarová, ředitelka marketingu Manifesta. 

 

Marshmallow Roasting

Manifesto Florenc – UZAVŘENO

10.11. 17:00


 

Live music: Fireside sessions by Alex & Martin

Manifesto Florenc – UZAVŘENO

18.11. 18:30

raq-vgzg.jpeg

Jak být v teple...

Na výběr je sezení ve stanech pro šest osob, případně se dají dva stany propojit a ukrýt větší skupinku pro zvláštní příležitosti. Okolo ohýnků se sedí na látkových křeslech vystlaných dekami a kožešinami, a nechybí stolky ke konzumaci nápojů a teplých jídel. Posezení se neplatí, ale je možné si kapacitu pojistit online rezervací v eshopu Manifesta. Poplatek je pak 150 Kč za jednotlivé místo u ohýnku nebo 600 Kč za celý stan. V ceně 799 Kč je pak zahrnuta k posezení ve stanu i lahev prosecca nebo konvice horkého nápoje. 

ma2.jpeg

… a něco na zahřátí k tomu 

Sezónnost se propsala do nových nápojových menu, které šéf barů Alexandros Gavrilidis soustředil okolo teplých drinků, aby zpříjemnily pobyt venku. Mezi originálními recepty je Mandarine gin toddy, připravovaný ve vakuu technikou sous-vide, nebo černorybízový punč. Návštěvníci ale také mohou vybírat z teplých variací na klasické koktejly na bázi rumu, ginu nebo aperolu. Manifesto bude vařit vlastní svařák z odrůdy vína Modrý Portugal z jižní Moravy. Nechybí nealkoholické nápoje, například mocktail na bázi jasmínového čaje a zázvoru. 

ma3.jpeg

Předvánoční trhy se vrací

Od 24. listopadu se do Manifesta vrátí alternativa vánočních trhů, která se popularitou mezi návštěvníky směle vyrovná měsícům uprostřed léta. Podrobnosti o programu budou odhaleny později. Nyní Manifesto nabízí místa menším prodejcům a malovýrobcům řemeslných výrobků a zodpovědně vyráběných značek, které dbají na udržitelný životní styl. Zájemci se mohou ozvat na info@manifesto.city nebo vyplnit formulář.  

Praktické informace 

Volný vstup na všechny akce. Rezervaci míst ve stanech nebo u ohýnku v Manifestu Florenc je možné provést na stránce shop.manifestomarket.com. Rezervace není povinná, ale je zárukou vyhrazené kapacity pro den a hodinu návštěvy. 

 

Manifesto Florenc – UZAVŘENO

Stylové místo k setkávání, které žije gastronomií a kulturou. V samém srdci Prahy....


 

Manifesto Anděl

Stylové místo k setkávání, které žije gastronomií a kulturou. V samém srdci Prahy....

Otevírací doba
Manifesto Florenc
Neděle-čtvrtek: 11-22 hod
Pátek-sobota: 11-24 hod

Manifesto Anděl
Pondělí-neděle: 11-22 hod

clanky8/Florencautumn2021-63.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!