Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

TOP akce: Unikátní divadlo, ústřice, vraždící rostliny i dějiny čarodějnictví

doporučujeme | 22. 2. 2021

Máme pro vás vybrané akce, které vás pobaví nebo inspirují v posledním únorovém týdnu. V pondělí už totiž začne březen. Kdybyste se teď náhodou ptali, tak letošní únor má klasických 28 dní, o den navíc bude mít znovu až v roce 2024. Tak příjemnou zábavu a užijte si to jaro, které už čeká na kandelábru!

clanky7/avocado_FB.jpg

Kino & divadlo


 

Mnoho povyku pro nic - online

Divadlo v Dlouhé

24.02. 20:00


 

AI: Když robot píše hru - online inscenace

Švandovo divadlo na Smíchově

26.02. 19:00


Novou hru pro Švanďák napsal robot. Sledovat ji můžete online klidně z gauče. Povídali jsme si o ní s dramaturgem Švandova divadla Davidem Košťákem.

Chuťovky

 

Kam na Avocado Toast ?

Avocado Bistro

21.02. - 21.01.


 

Ústřice Na břehu Rhôny

Na Břehu Rhôny - Dejvice

24.02. 11:30


Připravte se na jaro ve vaší zahradě se zahradním architektem Ferdinandem Lefflerem.

Nachytřete se

 

Debata s Respektem: Jak budeme volit? - online

Knihovna Václava Havla

23.02. 19:00


 

ONLINE Žárovky XI

Opero s.r.o.

23.02. 19:00


 

Webinář: Dějiny čarodějnictví

SmartTalk

24.02. 18:00


 

Rostliny v bitevní vřavě - online přednáška

Botanická zahrada hl. m. Prahy

25.02. 17:30


Při havárii jaderné ponorky Kursk zemřelo v roce 2000 více než 100 mužů na palubě. Toto historické drama si můžete připomenout v Autokině Strahov u snímku Kursk (71 %), kde hraje i Colin Firth.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!