Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
února

Debata s Respektem: Jak budeme volit? - online

Knihovna Václava Havla

zpět na výpis akcí
 

Ústavní soud zrušením části volebního zákona vnesl do bouřlivého roku další zásadní téma: jak budeme na podzim volit do Poslanecké sněmovny?

Datum:23. 02. 21
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 20:00
Kategorie: poznání|ostatní

Ústavní soud svým přelomovým rozhodnutím, kterým zrušil část volebního zákona, vnesl do už tak bouřlivého roku další zásadní téma: jak budeme na podzim volit do Poslanecké sněmovny? A stihnou politici vyjednat a prosadit nová pravidla, když se jednání po počáteční naději na rychlou dohodu zadrhla?

Rozhodnutí Ústavního soudu a následné politické vyjednávání o nových pravidlech probereme se Zuzanou Vikarskou z Katedry ústavního práva a politologie Právnické fakulty Masarykovy univerzity a Michalem Pinkem z Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity. 

Diskuzi moderuje Silvie Lauder.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: