Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

TOP akce: Masakr mikrovlnkou, Island na koloběžce nebo Šarlatán Havel

doporučujeme | 4. 1. 2021

Začal měsíc ledu. Původně byl tento měsíc ve východní Evropě označován jako měsíc vlka. Nicméně na vytí při úplňku si musíte počkat až na konec ledna. Nezapomeňte tento týden na Tříkrálovou sbírku – přispět svým darem letos můžete i online. A když už jsme u těch tří mudrců, vězte, že nápis K+M+B není zkratka jmen Kašpara, Melichara a Baltazara! Tak a dost s novými informacemi, následuje výběr nových a zajímavých akcí na tento týden.

clanky7/TOP_Praha.jpg

Nalaďte si!

Výlety alespoň po displeji


 

ONLINE: KLDR – Totalitní neznámo

Kolem světa

06.01. 20:00


Do kina jenom v autě

 

Autokino: Šarlatán

ZAVŘENO: Autokino Strahov

05.01. 18:30


 

Autokino: Havel

ZAVŘENO: Autokino Strahov

06.01. 18:30


Akce, které nejdou zařadit

 

Webinář: Humor - Stres - Vyhoření

SmartTalk

07.01. 18:00



 

Termojaderná fúze: principy, problémy a novinky ONLINE

ČVUT - Fakulta elektrotechnická

07.01. 16:15



A pokud vám zbyly ještě volné minuty, začtěte se do rozhovoru s Tata Bojs nejen o jejich nejnovějším albu Jedna Nula.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!