Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
ledna

Webinář: Humor - Stres - Vyhoření

SmartTalk

zpět na výpis akcí
 

Jak vystoupit z bludného kruhu vyčerpání? Jak se chránit před syndromem vyhoření? Poznejte životní rovnici, v níž se řeší stres humorem!

Datum:07. 01. 21
Cena:250 Kč
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: poznání|ostatní

Popřední český psychiatr Radkin Honzák nám ve svém semináři přiblíží stav úplného fyzického a duševního vyčerpání, jenž často vede k vážným zdravotním důsledkům. Hovořit však budeme i o tom, jak se k této životní situaci postavit a co funguje jako prevence nadměrného stresu. Poznáme benefity smíchu jako zlepšení imunity, lepší relaxace či uklidnění organismu.

MUDr. Radkin Honzák, CSc.
je popřední český psychiatr, publicista a pedagog. Na svém úspěšném blogu se vyjadřuje k současnému dění a je autorem vícera populárně-naučných knih o psychologii. Honzák vystudoval všeobecné lékařství na Univerzitě Karlově v Praze. Zabýval se výzkumem výživy, spánku a stresu. Později se specializoval na psychiatrii, psychoterapii a psychosomatický přístup. Byl členem etické komise CAHBI ve Štrasburku, vedl Oddělení lékařské psychologie, psychoterapie a psychosomatiky 1. LF UK, působil na katedře psychiatrie IPVZ a také v Psychiatrické nemocnici v Bohnicích.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: